Wij zijn BWSS

BWSS, al vijftien jaar een vertrouwd begrip! Wij zijn uw volwassen sparringpartner in IT-ontwikkeling én IT-beheer. Geen IT-uitdaging is ons te complex. Onze maatwerksoftware werkt. De IT-infrastructuur die wij aanleggen is toekomstgericht. Met onze aanpak krijgt uw onderneming de juiste brandstof om te groeien. 

Onze focus: uw bedrijfssucces

Iedereen bij BWSS is gericht op één doel: uw bedrijfssucces. Dat merkt u aan ons ongekend grote inlevingsvermogen: ons handelsmerk. Onze scrumteams werken nauw met u samen om uw ideeën te vertalen naar toekomstgerichte IT-oplossingen. En onze IT-beheerders bekommeren zich 24/7 om uw optimale IT-performance. Bij BWSS luisteren wij naar u en denken met u mee. Moeiteloos schakelen wij tussen uw businessdoelen en de nieuwste technologie. Ongeacht uw branche.

Onze aanpak: maatwerk

Wij weten hoe u anno 2017 van uw organisatie een winnaar kan maken. Met IT-maatwerk! Wij bouwen applicaties en websites die exact bij uw wensen passen en die kunnen meegroeien met uw bedrijf. Al onze producten en diensten zijn totaaloplossingen. U krijgt uitgebreide service en ondersteuning als garantie. Wij werken altijd op basis van bewezen techniek, kennis en kunde waar u op kunt vertrouwen. Because We Say So.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0570 – 665140 of per email.