Systeembeheer

Uw IT-infrastructuur presteert optimaal met systeembeheer van BWSS. Onze vijftien jaar ervaring in actief systeembeheer betekent rust en stabiliteit voor onze klanten. U kunt zich richten op uw primaire business. Wij zorgen dat alles snel en geruisloos werkt. 

Serious business

Wij nemen uw zakelijke processen uiterst serieus. Onze ISO 27001-certificering is daarvan een bewijs. Volgens deze methode waarborgen wij uw security en de continuïteit van uw systemen. Dat zorgt voor rust.

BWSS gelooft in het dragen van verantwoordelijkheid als het aankomt op onze dienstverlening. Zo staan wij voor kwaliteit en integriteit van de door ons geleverde diensten. En verbeteren wij onze organisatie continu, om u optimaal te blijven bedienen. 

De praktijk

Een goed beheerproces staat of valt met goede afspraken. Wij werken dan ook met vaste contactpersonen bij zowel BWSS als bij onze klanten. Hierdoor ontstaan er korte lijnen en kunnen we snel en efficiënt schakelen. Onze dienstverlening gaat ver. Hoe ver, bepaalt u zelf via een Service Level Agreement (SLA) die u met ons afsluit. 24/7 beschikbaarheid, 16/5 of 8/5? U mag het zeggen.

Alle communicatie en incidenten leggen wij voor u vast in ons maatwerk workflowsysteem, waar u als klant op een eenvoudige wijze de status van alle lopende zaken kunt inzien.

Back-up controle, systeemupdates, actieve monitoring van systemen en de helpdesk voor eindgebruikers worden op afstand en op locatie door ons uitgevoerd.
U kunt zich focussen op uw business in de wetenschap dat zaken goed, efficiënt en tegen reële kosten geregeld zijn.