Extranet

Het BWSS Extranet biedt u een beveiligde werkomgeving aan voor bedrijfsinformatie en gegevens van klanten, partners en leveranciers buiten de organisatie. Altijd en overal de juiste informatie! BWSS Extranet verzekert u van efficiency, up-to-date informatie en eenvoud.

Exclusief delen

Het BWSS Extranet is zeer geschikt voor franchiseorganisaties die verschillende kantoren voorzien van informatie. Door de uitgebreide set van functionaliteiten wordt het exclusief delen van nieuws en informatie bepaald door u. BWSS geeft u tevens de mogelijkheid om zelf, eigen afgebakende inhoud toe te voegen.

Webapplicatie

BWSS Extranet beschikt over uitgebreide functionaliteiten en wordt uitgevoerd als een webapplicatie. Een webapplicatie heeft geen ingewikkelde installatieprocedure nodig omdat het draait binnen een browser. Er is dus geen schijfruimte nodig! Doordat alleen een webbrowser vereist is, zijn webapplicaties platformonafhankelijk (Windows, Mac, Linux en dergelijke). Daarnaast zijn webapplicaties webbased, zodat elke plek met internet hier toegang toe heeft.