Groot onderhoud gepland in ons datacenter in de nacht van 29 op 30 september a.s.

18 sept 2015

In de nacht van 29 op 30 september gaat BWSS vanaf 23:00 uur tot 04:00 uur groot onderhoud plegen in ons datacenter in Apeldoorn bij onze partner NOC Solcon Internetdiensten. Onze klanten zijn hier vandaag per e-mail over geïnformeerd. 

Wat gaan wij tijdens dit onderhoud doen?

Wij gaan op de genoemde data onze servers overschakelen naar een nieuwe stroomvoorziening. De oorspronkelijke stroomvoorziening bevat namelijk een aantal aftakkasten die uiteindelijk op 4 oktober door ons datacenter preventief worden vervangen. Het is de bedoeling dat onze klanten hier geen hinder van ondervinden. Het uiteindelijke doel is een nog betere waarborging van de stroomvoorziening voor al onze internetdiensten.

Wat betekent dit voor onze internetdiensten? 

Alle internetdiensten die bij BWSS draaien zullen in de nacht van 29 op 30 september van 23:00 uur tot 04:00 uur tijdelijk niet beschikbaar zijn. Dit geldt voor alle websites, software en e-mailservers die bij BWSS draaien. Websites zijn tijdelijk uit de lucht en e-mail kan gedurende het onderhoud niet verzonden of ontvangen worden.

Hoe houden wij de impact van onze werkzaamheden zo laag mogelijk?

BWSS doet er alles aan om de eventuele overlast voor haar klanten zo klein mogelijk te houden. Wij werken gedurende de nacht aan onze onderhoudswerkaamheden en wij zetten een externe back-up server in voor het afhandelen van alle e-mail, welke direct bezorgd wordt zodra onze servers weer draaien. 

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of de impact op uw bedrijf? Via systeembeheer@bwss.nl beantwoorden wij graag al uw vragen.