Valk Software kiest voor IT-beheer van BWSS uit Deventer

29 sept 2015

Retailautomatiseerder Valk Software kiest BWSS als IT-beheerder voor haar kantooromgeving. Hiermee is correct en toekomstgericht IT-onderhoud en beheer voor de komende jaren gewaarborgd. Valk Software heeft  een driejarig contract ondertekend met BWSS en heeft inmiddels een succesvolle proefperiode doorlopen van zes maanden.

Valk Software is al 25 jaar specialist in retailautomatisering voor kleine en grote winkelketens, maar ook met franchise en groothandel. Zij bieden totaaloplossingen met kassa's, spaarsystemen, voorraadbeheer, webshops, business intelligence en meer. 

Een succesvolle pilot

De afgelopen zes maanden is BWSS middels een pilotproject als interim systeembeheerder actief geweest binnen de kantoororganisatie van Valk Software. Na deze succesvolle testperiode heeft Valk software besloten om door te gaan met outsourcing van haar systeembeheertaken aan BWSS. Het gaat om 50 medewerkers die voortaan kunnen rekenen op IT-ondersteuning door de systeembeheerders van BWSS. 

De langetermijnvisie

De bedrijfsculturen van BWSS en Valk Software sluiten goed op elkaar aan. Beide ondernemingen werken aan toekomstgerichte oplossingen die voor klanten ook op de lange termijn goed werken. Zowel Valk Software als de IT-beheertak van BWSS werken op basis van fixed-price. Hierbij wordt een probleemloze automatisering gegarandeerd tegen een vast tarief per maand. Alle services zijn hierbij inbegrepen, zo ontstaan er geen verrassingen en is de IT-continuïteit gegarandeerd.

Onze diensten

Zoekt u ook een volwassen partner die u volop kan ondersteunen in uw IT-beheer en IT-ontwikkeling? Vele tevreden klanten gingen u al de afgelopen vijftien jaar voor. Hier leest u meer over alle diensten die BWSS op het gebied van systeembeheer levert.
Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 
Blink uit met IT van BWSS: Because We Say So! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0570 - 66 51 40 of per e-mail: info@bwss.nl